Якщо місто назвали Вараш, то воно буде жовте, грязне і в лайні

14.12.2016 09:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Хтось знає, а хтось ні. У нині переіменованому Кузнецовську на Вараш виходить газета "Вараш". І  на сайті вищезгаданого видання знайшлося цікаве відео від "першої леді" міста - Тетяни Анощенко.Опубліковано воно ще у вересні цього року.

На ньому звучать наступні слова:

- Я хочу сказати спасибі Вашій газеті. Якщо до цього Анощенка знала кожна шоста-сьома людина, здоровалась, тепер -кожна друга. Як сказав один великий політик, це я на камеру кажу, все, що не некролог – це піар. Велике Вам спасибі! (просить розмістити і свою фотографію в картинках). – Яка газета, таке і місто. Якщо місто назвали Вараш, то воно буде таке, як Ваша газета, – жовте, грязне і в лайні. Спасибі! - сказала Тетяна Анощенко.

Тепер зрозуміло, хто колихає розуми варашців в сторону референдуму та внесенням дестабілізації у місті. Навіщо? Напевне, за майбутні можливі політичні бали. Ще не зрозуміло, які ж моральні норми у людини, депутата міської ради, дружини мера, що вона своє ж місто не дуже патріотично "опускає.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews