Водій під мухою зажадав, щоб на алкоголь його перевірили в медзакладі

28.05.2017 23:01   Джерело: http://rvnews.rv.ua/
Опубліковано : Людмила Марчук

Як повідомляє патрульна поліція м. Рівне, вчора ввечері рівненським патрульним потрапив на очі на вулиці Дачній автомобіль Ford, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Коли зупинили машину, то у водія помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проба на алкоголь виявилася позитивною – 2.31 проміле.

 

null

Проте водій категорично заперечував, що вживав спиртне та наполягав, щоб йому провели огляд в медичному закладі.

Проте, коли патрульні доставили 31-річного чоловіка до медичного закладу, то висновок лікаря-нарколога лиш підтвердив те, що патрульні були праві: водій Ford таки випивав і 2.31 проміле в його крові тому беззаперечне підтвердження.

Тож патрульні винесли щодо цього водія постанову за ч.2 ст.122(проїзд на заборонний сигнал світлофора) та склали протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, вкотре нагадавши, що керування транспортним засобом у стані сп'яніння — одне з найтяжчих порушень правил дорожнього руху. І наражати на смертельну небезпеку себе та інших людей не варто.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: http://rvnews.rv.ua/