Завтра в Рівному круглий стіл. Говоритимуть про забезпечення населення якісними ліками та прозорість закупівель

18.06.2017 14:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

19 червня у Рівному о 12:00 у конференц-залі готелю «Мир» (вул. Міцкевича, 32) відбудеться круглий стіл, де представники влада та громадськості обговорюватимуть питання: як насправді здійснюється контроль за використанням медикаментів, закуплених за бюджетні кошти, наскільки прозорими є закупівлі та як досягти цієї прозорості. Йтиметься і про міські аптеки, аптеки в лікарнях та чи мають вибір у пацієнти стаціонару.

В круглому столі візьмуть участь: заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, представники медзакладів, депутати Рівненської обласної та міської рад, а також науковці та представники громадськості.

Організатор заходу: ГО «Центр суспільних дій «Сівітас» в рамках проекту Центру «Ейдос» «Забезпечення ефективних медичних витрат» за фінансової підтримки програмної ініціативи «Громадське здоров’я» міжнародного фонду «Відродження».

Вітальна кава та реєстрація учасників розпочнеться об 11:30.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews