На харчування в психлікарнях таки додали грошей

22.12.2017 19:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Меню за десять гривень. Саме стільки виділяють з бюджету на триразове харчування одного пацієнта в психоневрологічних закладах області. Нещодавно ця тема набула розголосу і обласна рада пообіцяла збільшити витрати на харчування до 20 гривень. 

Проте в бюджет на 2018-й рік заклали зовсім іншу суму - 16 гривень. Голова облради пояснює: дати більше грошей з бюджету наразі можливості немає.

"Справді було певне бачення того, щоб підняти харчування до 20 гривень на людину на добу. Але під час розгляду основних фінансових показників по психлікарнях сума харчування становить 16,5 гривень. Звичайно це підвищення, враховуючи, що було 10 гривень...але до повноцінного харчування бракує", - розповів голова обласної ради Микола Драганчук.

Переглянути цю цифру депутати збираються вже в наступному році. Фінансисти ж кажуть, аби додати ще по чотири гривні на людину, знадобиться мінімум шість мільйонів гривень. 

Джерело: РТБ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews