«Едельвейси» готують рівнянам сюрприз - «Танцювальний БУМ» (Фото)

17.02.2018 10:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Гранд проект «Танцювальний БУМ» цьогріч проходитиме вже вп’яте! Присвячений Міжнародному дню танцю, цей проект має на меті популяризацію здорового способу життя й танцювального мистецтва.

Родзинка шоу - участь у проекті відомих рівнян. Кожен рік Мистецьке об`єднання «Едельвейс» перебуває у творчому пошуку, тому й «Танцювальний БУМ» щороку набуває нових граней та барв.

Під час проекту «Танцювальний БУМ» у 2017 році глядачам презентували поетично-хореографічну виставу «Лялькар», яка стала яскравою подією в мистецькому житті Рівного. Цього року 27 квітня на глядачів чекає нова шоу-вистава для дорослих - «Аліса».

Вистава «Аліса» - це сучасна авторська хореографічно-поетична фантазія на тему відомої історії з використанням відео-арту. Народний ансамбль сучасного танцю «Сузір’я Едельвейс» та відомі рівняни в унікальних образах занурять глядачів у незабутній світ сновидінь та фантазій!

Керівник проекту та хореограф-постановник: заслужений працівник культури України - Олена Присяжненко. Автор сценарію: лауреат премії Кабінету Міністрів - Валерія Супонькіна-Лагнюк. Керівник «Мистецького об‘єднання «Едельвейс»: заслужений працівник культури України - Людмила Супонькіна.

Проект проходитиме за підтримки Управління культури Рівненського місквиконкому в рамках «Рівне - місто унікальних подій» та генерального спонсора - Комфортне містечко «Гармонія».

Усім, хто прийде подивитися на казкове дійство, організатори обіцяють - буде гаряче і яскраво!

null
 
null
 
null

null
 
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews