Водій подав позов до суду до Служби автомобільних доріг та до поліцейських

Їхав, вскочив у яму й пробив колесо. Копи мали приїхати на місце події, оформити ДТП й документально визначити ступінь пошкодження авто. Проте – не так все просто…

26.02.2018 07:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Україна не Америка і не Німеччина. Коли б ситуація, яка трапилася з водієм на дорозі відбулася в Америці чи будь-якій європейській державі, де права людини понад усе, йому б компенсували шкоду, яку заподіяв власному автомобілю через жахливу дорогу. Що, гадаєте, вийшло у нас? Цю недавню історію, яку оповів про себе український водій Yura Grinevich у Фейсбук можна вважати типовою для українців в Україні.

Як повідомляє Північ-інфо, ця історія трапилася на дорозі Городище-Старокостянтинів неподалік села Малушка, що у Березнівському районі. Чоловік на автомобілі «Фольксваген» влетів у яму та пробив колесо. Водій вчинив так, як мав би вчинити в цивілізованій державі.

null
Фото Yura Grinevich «FB»

Поліцейські приїхали. Проте чекати на морозі терплячому водієві довелося довгенько.

«Викликав патруль, який виїхав з м. Рівне і їхав 2,5 години!!! для оформлення ДТП про пошкодження транспортного засобу!" - написав у Фейсбук водій.

null
Фото Yura Grinevich «FB»

 

null
Фото Yura Grinevich «FB»

Яму, в яку зопалу на дорозі вскочив водій, заміряли, проте подальші дії законослухняного водія не тільки здивували, але й неабияк обурили! Разом з поясненням у нього відбрали і  права, тобто  – вилучили посвідчення водія!

«Адмінпротокол складений був на мене, як водія, який не справився з керуванням та вцілив у яму на дорожньому полотні!)))))» - це тільки може бути в Нашій Україні!» – написав Yura Grinevich у Фейсбук.

null
Фото Yura Grinevich «FB»

Так законослухняний чоловік  із постраждалого став обвинувачуваним. Пробив колесо та ще й без водійського посвідчення залишився. Чи викличе цей водій ще коли-небудь патрульних?!

null
Фото Yura Grinevich «FB»

Проте чоловік руки не склав. Він і далі боротиметься та доводитиме свою правоту в суді: судове засідання має відбутися впродовж двох місяців. Власник ушкодженого авта разом із адвокатом позиватиметься не тільки до поліцейських, які, на його думку, не мали права вилучати в нього основний документ водія, оскільки він не порушив правил дорожнього руху. Позиватиметься передусім  до Служби Автомобільних доріг. Адже саме ця служба винна в тому, що за цю зиму був змушений купити вже четверте колесо (ціна якого 110$).

Фото Yura Grinevich «FB»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews