На Рівненщині збирають книги для бійців АТО

17.03.2018 16:13   Джерело: zdolbun.gov.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

Одна з важливих складових здоров’я і стійкості наших бійців – духовна «їжа». Людині, яка проходить реабілітацію, надзвичайно важливі підтримка та допомога.

Як зізнаються самі військові, їм потрібні не тільки ліки та увага найрідніших. Іноді, в різних ситуаціях, справжнім порятунком для них стають книги.

Про те, що бійці, котрі проходять реабілітацію у КЗ «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» Рівненської обласної ради, прагнуть читати і потребують нових цікавих книг, під час останнього засідання колегії Здолбунівської райдержадміністрації розповів голова громадської ради при Здолбунівській районній державній адміністрації Олександр Котюбін. Сам він, як ветеран АТО, нещодавно перебував на лікуванні у згаданому закладі та переконався, що бібліотека госпіталю нагально потребує поповнення й урізноманітнення.

Тож для поповнення бібліотечного фонду КЗ «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» Рівненської обласної ради Здолбунівська райдержадміністрація вирішила ініціювати доброчинну акцію, мета якої – зібрати невеличку «бібліотеку ліків для душі» для захисників та передати її в заклад реабілітації.

Всіх охочих запрошуємо долучитися до нашої ініціативи.

Це можуть бути книжки будь-якого видавництва, різних років видання – українська класика, пригодницькі, історичні романи та детективи, і, звичайно, книги про кохання.

Якщо у вас є бажання подарувати захисникам України свою улюблену книгу, чекаємо на вас за адресою: м. Здолбунів, вул. Княгині Ольги, 34, Здолбунівська районна бібліотека для дітей та юнацтва.

Контактна особа – Микола Мокрик.

Телефон: 2-34-09.

За матеріалами http://zdolbun.gov.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zdolbun.gov.ua