У Рівному відбудеться респект-зустріч з Олександром Ірванцем

28.05.2018 12:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У середу, 30 травня о 14.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться респект-зустріч з Олександром Ірванцем, відомим поетом, прозаїком, драматургом та перекладачем.

Письменник вже кілька десятиліть безупинно бере активну участь в літературному процесі. Він один з творців легендарного творчого угрупування «Бу-Ба-Бу». Лауреат премії Фонду Гелен Щербань-Лапіка (США), стипендіат Академії Шльосс Солітюд (Німеччина). Автор відомий своїми сатирично-іронічними віршами, романами, есеями та скандальними п’єсами. Його твори перекладено на десятки мов світу. Олександр Ірванець сценарист фільму «Поводир», а його п’єси з успіхом ставляться в театрах Німеччини, Польщі та України. Знаний як сатирик та автор роману «Рівне/Ровно». Письменник поділиться секретами свого успіху та планами на майбутнє.

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді 

На захід запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-52-60 (Валентина Володимирівна).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews