На Рівненщині звільнився голова районної ради прямо під час сесії

09.06.2018 12:43   Джерело: press-centr.com
Опубліковано : Наталія Рівненська

Восьмого червня на сесії Рівненської районної ради звітувався її голова Віталій Стельмах. Під час звіту прозвучало чимало критики з боку депутатів. Пише http://press-centr.com 

Після перерви діючий голова ініціював внести в порядок денний питання про його дострокове звільнення. За це проголосували 26 депутатів, лише 2 утрималися. Після чого продовжив сесію перший заступник голови Микола Сальчук.

Нагадаємо, Віталій Стельмах очолював районну раду два роки. До того, був керівником Рівненської державної районної адміністрації.

До слова, управлінську діяльність чоловік розпочав ще у 2002 році - тоді він очолив управління економіки Рівненської державної районнох адміністрації. На посаді пробув до 2012 року. В тому ж році працював на посаді начальника Державної податкової інспекції у Рівненському районі Головного управління Міндоходів у Рівненській області.

За матеріалами http://press-centr.com 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: press-centr.com