Анатолій Сидорук: «Влада боїться Наливайченка. І правильно робить»

26.09.2018 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Правду, як і шило, в мішку не сховаєш. Вмисне замовчування і вдаване нехтування, маніпуляції з дутими рейтингами і технічними кандидатами виявилися безсилими перед стрімким ростом популярності серед пересічних українців лідера Громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентина Наливайченка. Отож провладна пропагандистська машина вдалася до своєї вивіреної політичної зброї – наклепів, брехні та фальсифікацій.

Так, нещодавно вітчизняні засоби масової інформації облетіла «пропагандистська качка», запущена нардепом з фракції «Блок Петра Порошенка» Олександром Бригинцем. Не дуже напружуючи мозок, представник президентської команди у парламенті без будь-яких підстав і аргументів звинуватив лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка в тому, що він начебто є «п’ятою колоною, яка прагне зібрати максимум голосів виборців, завдаючи шкоди Українській державі».

Завжди стриманий і виважений, Валентин Наливайченко ніколи не реагував на всілякі нісенітниці, та цього разу вирішив дати «темникам» гідну відсіч:

«Зазвичай не коментую маячню, але тут розумію, з якого високого кабінету ростуть роги у цього вкиду дезінформації і чому. Тому відповім цитатою з листа запорізьких козаків турецькому султану.

«Ти – шайтан, проклятого чорта брат і товариш, і люцифера секретар. Який ти в чорта лицар? Не будеш ти годен синів християнських під собою мати, землею і водою будем битися з тобою. Отак тобі козаки відказали, плюгавче!».

Боїтеся мене? І правильно – бійтеся! Нікому з вас, шахраїв і злодіїв, спуску не буде, обіцяю!».

Ті, хто добре знає Валентина Наливайченка, відають, що лідер Руху «Справедливість» слів на вітер не кидає. Отож свою обіцянку він неодмінно виконає. І не тільки ту, що дав казнокрадам і корупціонерам, а й обіцянку українському народові.

Заявивши про участь у президентських і парламентських виборах, Громадсько-політичний рух «Справедливість» розробив національний план дій, який має вивести Україну з кризової прірви. «На жаль, нинішня влада не спроможна навести лад у країні,– констатує Валентин Наливайченко.– Українці зневірилися, бо держава не може захистити своїх громадян ні від бідності, ні від зовнішньої агресії. Чому так? Тому що корумпована система абсолютно байдужа до людей і може тільки грабувати, не залишаючи жодного шансу на гідне майбутнє країни і її громадян.

Українці забули, що таке гідне життя та порядок. Ми ж знаємо, як усе змінити! Треба відновити мир, дати людям безпеку, створити сильну армію і чесні суди, стати на світлий шлях розвитку.

«Зроблю так! Це Україна – завтра і це – Справедливість!

Так, час вимагає нових дієвих, фахових і сильних лідерів! Україна потребує Валентина Наливайченка».

Анатолій СИДОРУК,

Керівник Рівненської обласної організації Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews