Реконструкцію костопільського стадіону «Колос» обіцяють завершити вчасно (Фото)

08.10.2018 17:23   Джерело: piwnich.info
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині у місті Костопіль триває реконструкція стадіону «Колос». Проте, люди скаржаться на темпи будівельних робіт. Так, об'єкт перевірила делегація «згори». Голова РДА заспокоїв, що роботи виконуються, пише Північ-інфо.

 

Нагадаємо, раніше у Костополі чиновники провели огляд реконструкції стадіону, темпи якої мешканці міста ставили під сумнів. Тоді на будівництві не знайшли жодного будівельника (ФОТО)

Між тим, як зазначив Олександр Середа, голова РДА, роботи тривають:

«Сьогодні на будівництві задіяно 9 одиниць техніки. Триває асфальтування бігових доріжок та бетонування трибун. Працівниками Костопільського центру зайнятості здійснюється фарбування огорожі. Залучені до роботи й студенти Костопільського будівельно-технологічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування».

Заважає, за словами Олександра Середи, те, що у ході реконструкції виникає чимало проблемних питань. Останні 20 років стадіон, за браком фінансування, обслуговувався частково, ремонти були поточними, або ж не вирішували питання в принципі. Для прикладу, розпочати зварювальні роботи для монтування даху заважає жахливий стан СІПу (самоутримний ізольований провід), котрий монтувався два десятки роки назад. Тепер, як виявилось, останній зовсім непридатний для проходження високих напруг, що спричиняє ротації у планах виконання робіт.

Для вирішення вищезгаданої проблеми підрядна організація вимушена здійснити монтаж щитової та нового СІПу раніше, ніж це передбачалося планом робіт. Адже вже найближчим часом, по завершенню асфальтування, розпочнуться роботи із монтування спеціалізованого гумового покриття, яке також потребує справного стану електромережі.

Однак голова заспокоїв, що попри усі труднощі будівельні роботи завершать, як і планувалось, до кінця поточного року.

За матеріалами http://piwnich.info 

null
Фото http://piwnich.info 

 

null
Фото http://piwnich.info 

 

null
Фото http://piwnich.info 

 

null
Фото http://piwnich.info 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: piwnich.info