Діти на Рівненщині вчили дорослих як боротися з корупцією (Фото)

31.10.2018 15:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Інна Собко

У понеділок, 29 жовтня, в Острозькому районному будинку культури відбувся благодійний захід за підтримки Острозької районної державної адміністрації та Волинського благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».

Учні Радомишльської ЗОШ І-ІІІ ст. Луцького району, Волинської області подарували для школярів Острожчини пізнавальну концертну програму.  Зі сцени діти розповідали для однолітків про небезпеку корупції та давали дорослим поради як з нею боротися.  На завершення представники благодійного фонду передали для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, батьки яких не в змозі належним чином виконувати батьківські обов’язки суттєву гуманітарну допомогу.

null
Фото автора

 

null
Фото автора

На заході були присутні заступник голови Острозької райдержадміністрації Лариса Іванова, заступник голови Острозької районної ради Надія Дем'янчук, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Козак та начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Харчук, які прийшли на концерт аби  підтримати діток.

Довідково: Благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» існує в нашій державі з 1992 року, як представництво «Скандинавської дитячої місії», яку понад 35 років тому заснував шведський актор Зігвард Валленберг. Фонд надає допомогу для різних верств населення і не є комерційним чи політичним проектом.

null
Фото автора

 

null
Фото автора

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews