Фото класу надсилайте – гру у боулінг вигравайте!

05.12.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Рівненська юстиція запрошує учнів рівненських шкіл до участі у флешмобі #НашДружнійКлас. Фотоконкурс покликаний популяризувати дружбу, підтримку та взаємодопомогу між однокласниками. Він проводиться в рамках інформаційної кампанії #ЗупинимоБулінгРазом і присвячений Всеукраїнському тижню права, інформує сайт управління юстиції.

- Сьогодні юстиція активно піднімає тему протидії цькуванню у школі. Ми обговорюємо, як зупинити булінг із учнями, освітянами, поліцією, батьками. Переконана, що позитивні емоції, щирі обійми і посмішки, які ми зможемо побачити на фото, будуть чудовими прикладами гарних стосунків між школярами. Адже дружба і підтримка найкраще протистоять булінгу. Крім того, завжди краще разом пограти у боулінг, аніж займатися цькуванням, – зазначає начальниця Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук.

Для участі у флешмобі потрібно надіслати цікаві, оригінальні фото із однокласниками на е-mail dasha.panasiyk@ukr.net до 10 грудня. Клас, фото якого переможе, отримає можливість гри у боулінг у розважальному центрі «Турбіна».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews