Рабінович: Тим, що Медведчуку довіряє РФ, потрібно користуватися в українських інтересах

18.12.2018 15:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

За словами нардепа, саме Віктор Медведчук є «ключем до миру» в Україні.

Керівництво Російської Федерації довіряє члену «Опозиційної платформи - За життя» Віктору Медведчуку, і цим потрібно користуватися в українських цілях. Про це народний депутат і лідер платформи Вадим Рабінович заявив телеканалу «112 Україна», коментуючи заяву президента Петра Порошенка про те, що Медведчук є єдиним інформаційним каналом між президентами України і Росії.

«Для того щоб встановлювати мир і розв'язувати питання звільнення військовополонених - потрібна добра воля обох сторін. Ми самі обираємо, з ким розмовляємо ми, вони самі обирають, з ким розмовляють вони. Для них Медведчук є зрозумілим і тим каналом, який ніколи не підводив їх - всі інші канали їх дурили багато разів. Тому Медведчуку довіряють, і цим треба користуватися в українських цілях», - вважає парламентарій.

За його словами, саме Віктор Медведчук є «ключем до миру» в нашій країні.

«У перші дні приходу в партію Віктора Медведчука я говорив і повторюся ще раз: «золотий ключик» до миру знаходиться в нашій партії. І якщо виборні процеси вже почалися, я скажу ось що: коли ви підете на вибори і будете голосувати за мир, вибирайте нашу партію і того кандидата, якого вона висунула в президенти. І не тому, що він найбільш чудовий - всі недосконалі. А тому, що мир сьогодні знаходиться в наших руках», - закликав народний депутат.

Також політик прокоментував актуальність роботи в «мінському форматі».

«І СБУ, і Євген Марчук, і будь-яка інша особа, що докладає хоч найменше зусилля для наближення миру в країні та звільнення наших людей, повинна працювати. Але поки єдиною людиною, якого хочуть слухати обидві сторони, є Віктор Медведчук. І я думаю, що він успішно справляється зі своєю роботою, інакше президент вже знайшов би когось іншого.

Думаю, що він займає правильну позицію, і є передавальною ланкою між двома президентами. Тому Медведчук робить все правильно, і Порошенко має рацію в тому, що він повинен робити свою роботу президента, а учасники переговорів - свою», - резюмував Вадим Рабінович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews