Екс-заступника голови Рівненської ОДА, звинувачуваного у хабарництві, судитимуть на Волині

06.03.2019 14:13   Джерело: 4vlada.com
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Волинському апеляційному суді розглядатимуть справу екс-заступника голови Рівненської ОДА Тараса Пустовіта. Він – брат виконуючого обов'язки Луцького міського голови Григорія Пустовіта.

Пише https://4vlada.com 

Нагадуємо, Дубенський міськрайонний суд виправдав екс-посадовця у злочині щодо вимагання та отримання хабара, але визнав винним у шахрайстві. Призначив позбавлення волі на два роки, звільнив від цього покарання, встановив іспитовий строк  на два роки і присудив відвідувати психолога.

Прокуратура Рівненської області з таким рішенням не погодилася і подала апеляцію. Рівненський апеляційний суд розглядати справу відмовився. Адже не зміг утворити необхідний для цього склад суду.

«П'ятеро з семи суддів кримінальної палати Рівненського апеляційного суду вже брали участь в цьому кримінальному провадженні під час досудового розслідування, що... позбавляє їх права повторно розглядати це провадження», – так пояснили своє рішення судді.

Тож Верховний суд України визначив що апеляцію розглядатимуть вже на Волині.

За матеріалами https://4vlada.com  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 4vlada.com