«Без обмежень» відмовились підтримувати Данильчука

17.07.2019 13:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

День міста – зазвичай цікаве, смачне і яскраве свято. І все зазвичай добре, поки не вмішується політика. Цього року не пощастило Костополю. Адже день народження міста співпав з розпалом передвиборчої кампанії.

Один з кандидатів по 156-му виборчому округу схоже вирішив трохи виправити падаючий рейтинг за рахунок рейтингу відомих артистів. Кандидат в народну депутати Олександр Данильчук, який вже програвав вибори до Верховної ради, оголосив, що привезе на день міста відомий гурт «Без обмежень».

Привозити з агітаційними концертами різнокаліберних зірок – звичайна справа для виборів. Та цього разу, здається, забули запитати згоди самих артистів. Ну так часто буває, що політики не цікавляться думкою, а тим паче, згодою простих смертних.

«Без обмежень» до Костополя приїхали, але виступати на підтримку Данильчука категорично відмовились. Кілька годин скандалів і криків від кандидата ситуацію не змінили. Люди чекали виступу кумирів, а обдурені музиканти відмовлялись бути використаними спритним кандидатом.

Зрештою в ситуацію втрутилось керівництва Костополя. Було вирішено оплатити гонорар артистів з бюджету міста. «Без обмежень» таки вийшли на сцену. Щоправда з кілька годинним запізнення. І не втомлюючись повторювати мало не після кожної пісні, що не підтримують жодного кандидата. А лише співають для жителів міста в день народження Костополя.

У підсумку: бажання кандидата попіаритись коштувало місту грошей та втрати репутації в очах столичних артистів.

null
Фото з мережі Інтернет

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews