На Рівненщині відбувся волейбольний турнір в пам’ять про вчителів

20.10.2019 12:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Всі команди-призери отримали дипломи та кубки, а учасники команд медалі та грамоти відповідних ступенів.

3 жовтня 2019 року на спортивному майданчику біля Обеліска Слави села Серники відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд, що був започаткований в пам’ять про вчителів Серницької ЗОШ Горбачевського П.М., Лобка М.О. та Степановича М.А.

Змагання проводилися з метою розвитку і популяризації волейболу в районі, виявлення здібної молоді для формування збірної команди району, організації культурного відпочинку населення, пропаганди здорового способу життя, вшанування пам’яті вчителів.

Цьогоріч у змаганнях приймало участь три команди, а саме: с.Серники, с. Бродниця та команда с. Морочне. За підсумками змагань перемогу здобула команда с Серники. Друге місце вибороли волейболісти с. Морочне, третє – команда с. Бродниця.

Всі команди-призери отримали дипломи та кубки, а учасники команд медалі та грамоти відповідних ступенів. Також пам’ятними статуетками були відзначені кращі гравці турніру: Вишневський Микола – кращий захисник (с.Бродниця), Корнійчук Андрій – кращий нападник (с.Морочне), Полюхович Анатолій – кращий розігруючий (с.Серники).

Спортивний день для учасників змагань завершився спільною вечерею.

За матеріалами http://vse.rv.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне