Луцького терориста впізнав рівненський священник, в якого зникли цінні речі

22.07.2020 16:12   Джерело: rivnepost.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Василь Коновалюк, єпископ незалежної релігійної громади православної парафії на честь ікони Божої Матері, що знаходиться на Грабнику в Рівному, постраждав від крадія. Чоловік з Дубна вкрав у нього 11 ікон та хрестів. Саме цього крадія упізнав священник у луцькому терористі, який захопив автобус.

Пише https://rivnepost.rv.ua

Торік священник збирав кошти на будівництво храму та собачого притулку. Він для цього хотів продати ікони та хрести, якими володів. Дубенчанин Максим Кривош (Максим Плохой) тоді зголосився йому допомогти. Проте, натомість цінні речі зникли.

 
21 липня священик побачив дубенчанина в новинах і упізнав його. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі:
 
«Отакої! Якщо захоплювача маршрутки в Луцьку справді звати Максим Кривош, то це той чоловік, який торік поцупив мої хрести, ікони та інші речі».
 
У розмові з жуналістом «РВ» священник розповів, що заява до поліції про крадіжку була написана, проте до сих пір цінності ніхто не знайшов, а відповідальності ніхто не поніс. А Максим Плохой так і продовжував проживати в Дубні. 
 
Джерело: https://rivnepost.rv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua