На Поліссі капітально відремонтували 11 кілометрів дороги

20.10.2020 18:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Замість ям та вибоїн – сучасна відремонтована дорога. За досить короткий час 11 кілометрів автошляху Дубровиця-Трипутні змінилися до невпізнання. Стару дорогу на Поліссі відновили завдяки національному проєкту «Велике будівництво».

«Раніше на дорозі «Дубровиця - Трипутні» були ями та вибоїни, а її протяжність складалась із вщент встеленої бруківки. Тепер тут повністю завершені будівельні та опоряджувальні роботи. Для поліської глибинки мати дорогу, не гіршу як у містах Європи, це справжній прорив», - розповідає в. о. голови Дубровицької РДА Оксана Кондратюк, яка днями побувала на дорожньому об’єкті.

Так, обабіч дороги вже встановлені світодіодні знаки та спеціальні огороджувачі, нанесена дорожня розмітка.

Оксана Кондратюк додає, дорога важлива, адже вона пролягає до двох шкіл, дитсадка, лікарської амбулаторії та двох ФАПів. Відремонтоване автомобільне полотно слугуватиме жителям сіл Кривиця, Вільне, Грані, Залішани та Трипутні. Також нею зможуть користуватися мешканці й інших населених пунктів, які є поблизу.

Загалом в рамках масштабної Національної програми «Велике будівництво» відновлять 73,5 км місцевих доріг. На сьогодні спорудження доріг триває за графіком і Рівненщина має одні з найвищих показників готовності по Україні.

 

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews