На Рівненщині спалили автівку (ФОТО)

04.01.2021 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Повідомлення про загоряння автомобіля у селищі Клесів на вулиці Чехова до поліції надійшло сьогодні, другого січня, близько другої ночі від пожежників.

Слідчо-оперативна група попередньо з’ясувала, що  невідома особа, розбивши віконне скло з боку водійських дверцят, підпалила салон автомобіля «Nissan Teana». Транспортний засіб був припаркований біля будинку за місцем проживання 26-річного жителя Клесова, який наразі користується належним матері авто. 

Унаслідок загоряння вогнем пошкоджено салон. За результатами огляду місця події слідчі вилучили зразки пожежного сміття із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу), поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до скоєного злочину.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews