В «Енергоатомі» завершився другий постсертифікаційний аудит інтегрованої системи управління

26.01.2022 21:26   Джерело: energoatom.com.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


19 січня 2022 року в Енергоатомі завершився другий постсертифікаційний аудит інтегрованої системи управління (перший проводився в 2020-му).

За результатами аудиту встановлено, що система менеджменту якості, система екологічного менеджменту та система менеджменту управління охороною здоров’я та безпекою праці цілком відповідають вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, та підтверджено дію виданих Компанії сертифікатів.

Негативних висновків за результатами аудиту не було. Аудитори виявили, що Енергоатом у своїй діяльності має 20 позитивних практик, зокрема:

  • виробництво та постачання медичного кисню медустановам;
  • значна позитивна динаміка фінансових показників Компанії;
  • досягнення високого рівня проєктних потужностей НАЕК;
  • гарна практика побудови та наповнення корпоративного порталу знань Компанії;
  • оснащення відокремлених підрозділів Компанії дефібриляторами та навчання персоналу з їх використання;
  • впровадження корпоративної системи електронного документообігу.

Під час аудиту Енергоатому надали низку рекомендацій, спрямованих на поліпшення інтегрованої системи управління Компанії. Всі вони будуть впроваджені в установленому порядку.

Відсутність зауважень за результатами другого постсертифікаційного аудиту доводить, що інтегрована система управління Компанії зі всіма її складниками функціонує стабільно, з неухильним дотриманням вимог як міжнародних стандартів, так і нормативно-правових актів, що регулюють нашу діяльність.

Постсертифікаційний аудит Енергоатома проводила компанія ТОВ «Інтернешнл Менеджмент Сістемс», яка є представником в Україні міжнародного сертифікаційного органу ЕООД «ТЮФ НОРД Болгарія».

Наявність сертифікованої системи управління підвищує репутацію та конкурентоспроможність Компанії, зміцнює довіру зарубіжних партнерів до Енергоатома.

Для довідки: Інтегровану систему управління НАЕК «Енергоатом» як єдиної юридичної особи сертифікували 2016 року. В 2017-му та 2018-му були проведені постсертифікаційні, або наглядові, аудити – для підтвердження, що сертифікована ІСУ продовжує відповідати міжнародним стандартам.

Впровадження та функціонування дієвої інтегрованої системи управління діяльністю експлуатуючої організації зумовлене вимогами МАГАТЕ й Держатомрегулювання.

Сертифікація інтегрованої системи управління проводиться за міжнародними стандартами ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги», ISO 14001:2015 «Системи екологічного керування. Вимоги та настанови щодо застосування ISO 45001:2018 «Система управління охороною здоров’я і безпекою праці» необхідна для підтримки статусу Компанії на міжнародному ринку.

Джерело: www.energoatom.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: energoatom.com.ua