Вакцинація від грипу: де у Рівному можна придбати вакцину та щепитись

06.10.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Придбати вакцину від грипу та відразу ж щепитись не виходячи з аптеки! Така послуга буде доступною для усіх бажаючих провести імунізацію від грипу в Рівному вже в найближчий четвер.
 
05.10.2023 року в приміщенні аптеки № 1 ТДВ Рівнефармація, що на Майдані Незалежності, 5, м. Рівне, з 17:00 до 18:30 год., медики КНП ЦПМСД "Центральний РМР проводитимуть профілактичні щеплення від грипу для усіх бажаючих вакцинуватись. Вакцину «ДжіСі Флю», що є 4-х валентною, можна буде придбати в цій же аптеці та одразу зробити щеплення (не виходячи з аптеки).
 
«Подібна ініціатива значно спрощує доступ до сезонної вакцинації проти грипу, що в умовах воєнного стану має надзвичайно важливе значення»,- зауважила в.о. начальника управління охорони здоровʼя виконавчого комітету Рівненської міської ради Лариса Обуховська.
 
За інформацією керівника Центру ПМСД «Центральний» м. Рівного О. Шрама, в рамках співпраці закладу із ТДВ «Рівнефармація», розглядається можливість проведення аналогічного заходу і в подальшому.
 
Нагадаємо, що щеплення від грипу не входить до Національного календаря профілактичних щеплень, однак є рекомендованим Міністерством охорони здоров'я та імунобіологічні препарати для профілактики грипу не закуповуються на центральному рівні.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews