«Танець світла і тіні»: у Рівному презентували виставку 21 фотографа з 6 країн світу

22.08.2024 22:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


У Рівному 21 фотограф з 6 країн світу представили свої фото на виставці «Танець світла і тіні».
 
Під час заходу присутні фотохудожники вперше поспілкувались онлайн з фотографами з Кореї та Польщі, поговорили про майбутні плани щодо нових проєктів.
 
Презентація відбулася 21 серпня в галереї Рівненської обласної бібліотеки.
 
Виставка сформована і організована за ініціативи корейських фотохудожників Poung Young Kwak, ART & Culture KOREA Assotiation (Корея) та в результаті співпраці з Музей фотографії. Museum of Photography в Рівному і Фундації Muzeum Fotografii w Janowie Lubelskim (Польща).
 
Учасники виставки: Alex Kharvat (Ukraine), Ga Ok-gwan, Kang Eun-hee, Kwon Eun-kyung, Kwak Poung-young, Kim Kyung-soo, Park Jong-hoon, Park Seong-min, Yang Seong-ho, Lee Kyung-hwa, Choi Sin-man, Kim Ok-ja, Choi Ok-hee, Choo Yeon-ah (Korea), Eray Özkan (Turkye), Pestarino Roberto (Italy), Luis José Vigil-Escalera (Spain), Kamila. Sammler, Mirosław Radomski, Ryszard Karczmarski, Sergiusz Sachno (Poland).
«19 серпня весь світ відзначає 185 років від дня народження фотографії, яка захопила весь світ. І вкотре кажу, що фотографія нас знайомить, об'єднує і сприяє нашим дружнім відносинам», - наголосив співорганізатор фотовиставки Олександр Харват.
Експозицію можна подивитися в РОУНБ до кінця вересня.
 
 
null
Фото: Наталія Рівненська

null
Фото: Наталія Рівненська

null
Фото: Наталія Рівненська

null
Фото: Наталія Рівненська

 
 
null
 

null
 
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews