На Рівненщині завершується реєстрація на пробне ЗНО

25.01.2017 10:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

10 січня стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2017

31 січня – останній день реєстрації на пробне ЗНО-2017

31 січня – останній день внесення змін у дані, вказані учасниками пробного ЗНО під час реєстрації. Зміни реєстраційних даних (предмет пробного ЗНО, мова перекладу тестового зошита, населений пункт проведення пробного ЗНО) здійснюються на підставі письмової заяви учасника, до якої додається копія квитанції про оплату

06 лютого – останній день здійснення оплати за пробне ЗНО-2017. Платежі, сплачені після 06 лютого, не зараховуються.

У 2017 році пробне ЗНО відбудеться 1 та 8 квітня.

На сайті Львівського РЦОЯО триває реєстрація учасників пробного ЗНО, яке проходитиме на території Волинської, Львівської та Рівненської областей .

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ПРОБНЕ ЗНО-2017

Алгоритм визначення учасників, які отримали у якості БОНУСА можливість надати відкриту частину своєї тестової роботи для перевірки кваліфікованими екзаменаторами:

1. Для кожного з "бонусних" предметів формується окремий реєстр учасників, які зареєструвались на цей предмет і ВЧАСНО, тобто упродовж 5 робочих днів, здійснили оплату (Для прикладу: зареєстровані 10.01 оплатили 10, 11, 12, 13 або 14 січня)
2. Після впорядкування отриманих реєстрів за датою та часом реєстрації визначаються власники бонуса: 100 – з української мови і літератури; 200 – з англійської мови; 300 – з математики.
3. Повідомлення про отримання бонуса та подальші інструкції розміщуються в особистому кабінеті учасника та на сайті ЛРЦОЯО


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews