Рівненська легкоатлетка перемогла на міжнародному турнірі у Франції

06.02.2017 09:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Французький Мондвілль 4 лютого приймав міжнародний легкоатлетичний турнір, який став переможним для рівненської легкоатлетки Ольги Земляк. Про це повідомляє Федерація легкої атлетики України.

Наша спортсменка була поза конкуренцією з бігу на 400 метрів (52,87 с). Земляк у фіналі обігнала ще одну українку Джойс Кобу.  Також вона випередила титулованих Елід Дойл та  Малгожату Голуб.

Окрім Ольги Земляк, на п'єдестал зуміли піднятися ще кілька україніців. Після виграшу етапу IAAF World Indoor Tour у Дюссельдорфі, Олеся Повх відсвяткувала перемогу і у Франції. 60 метрів вона подолала за 7,20 с. Перемогою Анни Плотіциної завершилися змагання з бігу на 60 метрів з бар’єрами серед жінок. Дистанцію вона подолала за 8,08 с.

У секторі для стрибків у довжину перемога також лишилася за українцем. Владислав Мазур у заключній, шостій спробі приземлився на позначці 7,59 м, які і стали для нього «золотими». Цим стрибком він на один сантиметр випередив поляка Адріана Стржалковскі. Тарас Неледва четвертий (7,48 м). Тамара Твердоступ у якості пейсмейкера привела до перемоги з бігу на 3000 метрів ефіопку Фанту Ворку (8.53,48 хв).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews