Рівненський УКРОП засуджує зрадників і чистить свої ряди

Ініціюватиме відкликання депутатів-пристосуванців із обласної ради

08.09.2017 18:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

З фракції УКРОПу в Рівненській обласній раді 6 вересня вийшли Геннадій Шевченко та Леонід Назарчук. Рівненська обласна організація партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» засуджує такі дії та заявила, що ініціюватиме їхнє відкликання з Рівненської обласної ради і виключення з лав УКРОПу.  Про це повідомляється на сайті організації.

null
Геннадій Шевченко. Фото з мережі Інтернет

 «Геннадій Шевченко та Леонід Назарчук, які вчора вийшли з фракції УКРОПу в Рівненській обласній раді, у своїй депутатській діяльності переслідували власні меркантильні інтереси та вносили розбрат у діяльність депутатського корпусу», – зазначила очільниця обласної організації партії, депутат Рівненської облради Діана Гордійчук.

Вона також підкреслила, що виключення Геннадія Шевченка та Леоніда Назарчука з УКРОПу ‒ шлях до очищення та оновлення партійного активу на Рівненщині.

null
Леонід Назарчук. Фото з мережі Інтернет

«Дбаючи про власне збагачення, вони вже давно мали на меті розвалити фракцію УКРОПу в облраді, а також дискредитувати партію в очах людей, які проголосували за неї. УКРОП завжди відстоюватиме права громадян та не допустить, щоб, прикриваючись ім’ям партії, пристосуванці заробляли на цьому гроші», – наголосила Діана Гордійчук.

null
Голова франції "УКРОП" Діана Гордійчук. Фото з мережі Інтернет

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews