Рівне: Тетяна Літвінова під вартою народила хлопчика

03.10.2017 11:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора, 2 жовтня, у Рівненському перинатальному центрі народила дитину підозрювана у вбивстві відомого у Рівному стиліста-перукаря Сергія Літвінова, його колишня дружина Тетяна Літвінова. Малюк з’явився на світ трохи передчасно з вагою  2280 грамів. Про це повідомляє Прес-центр, посилаючись на «Рівне Вечірнє».

Термін народжувати лікарі поставили Літвіновій наприкінці жовтня, проте кажуть, що були покази для передчасних пологів, тому довелося робити кесарів розтин. Біля палати матері, підозрюваної у вбивстві, цілодобово чергують правоохоронці.

Суд у справі про вбивство Сергія Літвінова має відбутися 30 жовтня об 11:30.
Варто нагадати, що резонансне вбивство сталося у Рівному в лютому цього року. Сергія Літвінова, власника салону краси, знайшли вбитим у квартирі, яку він винаймав для дружини з двома дітьми після того, як Тетяна спішно поїхала за кордон, припоручивши двох малих дітей своїй мамі. Тетяна є основною підозрюваною у вбивстві чоловіка. Завдяки міжнародному розшуку, через місяць вона була затримана у Єгипті, де прийняла іслам, й повернута в Україну, до Рівного. Суд обрав для жінки запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews