Прибули на побутовий конфлікт, а виявили патрони

26.11.2017 13:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Вчора, 25 листопада, до поліції зателефонувала 44-річна рівнянка та поскаржилася, що колишній співмешканець напідпитку погрожує їй фізичною розправою.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області, на побутовий конфлікт прибула група реагування патрульної поліції Рівненського відділу поліції. Порушником виявився 41-річний мешканець обласного центру, учасник антитерористичної операції, військовослужбовець. У ході пояснень, жінка повідомила, що у її квартирі знаходиться підозріла сумка, яка належить військовому.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській обл.

У ході огляду помешкання рівнянки, слідчо-оперативна група виявила у дорожній сумці військовослужбовця 172 патрони калібру 7,62 мм та 16 — калібру 9мм.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, вибуховим речовинами або боєприпасами), усе вилучене правоохоронці направили на експертизу.

Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до семи років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews