На Рівненщині навчатимуть взаємодіяти з українською діаспорою

27.11.2017 08:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Відкрите обговорення за участі представників української діаспори – «Українська діаспора в об’єктиві сучасності» проведе майстерня суспільних взаємодій в Острозі 29 листопада. про це повідомляють на сайті Острог Інфо. Початок о 15.25.

Учасники обговорення дізнаються про те, кого слід вважати українською діаспорою, про зв’язок української діаспори із Україною, прослухають життєві історії тих, хто називає себе українською діаспорою, почують, як відроджуються українські традиції у світі, які українські центри, організації та товариства діють в різних країнах та які позиції займає українська діаспора у світі, а також про те, як взаємодіяти з українською діаспорою.

«Мене зацікавило питання про те, чи знають жителі Острога хоча б щось про нашу діаспору. Як свідчить досвід інших міст, то окрім загальних речей більше нічого не відомо. Родзинкою нашої дискусії стане участь у ній представників української діаспори з декількох країн. Долучитися може кожен бажаючий, участь безкоштовна, ніяких обмежень немає (спілкуємося українською мовою). Приходьте та дізнавайтеся про нашу діаспору, про її традиції та життя за межами України», - розповідає організатор Юрій Устимчук.

Для участі потрібно заповнити аплікаційну форму.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews