Дубенчанина, який не виконував умов випробного терміну, - посадять «стаціонарно»

04.12.2017 14:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У квітні цього року вироком Дубенського міськрайонного суду це чоловік був засуджений за крадіжку, з проникненням у житло до покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. Проте на підставі ст.75 КК України від відбування такого покарання був звільнений із встановленням іспитового строку 2 роки з покладенням певних обов’язків.

Однак засуджений покладених на нього обов’язків не виконував. Щоб бути на волі, чоловікові треба було полікуватися від алкогольної залежності, працевлаштуватися та періодично з’являтися до органів пробації для чергової відмітки. Дали так чином чоловіку шанс зійти з кривої стежки.

Однак, як повідомив Інформпорталу м. Дубно керівник місцевої прокурори В. Мартинюк, засуджений для реєстрації до органів пробації раз у місяць не з’являвся, курс призначеного лікування не пройшов та жодних заходів для пошуку роботи не приймав.
Тому суд вирішив переселити його в тюрму, де йому і пиячити не дадуть, і працювати заставлять. За гратами зловмисник проведе три роки через те. Ще рік додали за те, що не виконував покладених нього зобов’язань.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews