У рівненського "Вереса" новий титульний спонсор

16.02.2018 16:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Компанія GLUSCO – новий титульний спонсор Народного Клубу «Верес». Про це оголосили сьогодні під час прес-конференції маркетинг-директор GLUSCO Юлія Жаткіна та комерційний директор НК «Верес» Ірина Теслюк.

Таким чином, логотип компанії GLUSCO упродовж нинішнього та наступного сезону прикрашатиме футболки гравців «Вереса».

- Ми намагаємося зробити прогресивний бізнес в Україні – це паливна мережа, що активно розвивається і ставить перед собою амбітні цілі, - говорить Юлія Жаткіна. – Ми вважаємо, що треба робити бізнес і орієнтуватися на найвищі стандарти в своїй роботі. Тому щодня ми прагнемо працювати за найвищими стандартами. Зараз у нас етап, коли ми дуже активно розвиваємося, ми потрапили до вищої ліги українського бізнесу. Ми тут новачки, але хочемо бути чемпіонами. І так само клуб «Верес», який завдяки підтримці своїх фанатів, і тих, хто вірить в цей клуб, потрапив до шістки найкращих команд України, і теж хоче стати чемпіоном. Футбол – це гра, що поєднує. Єднання – це дуже важливо, адже воно посилює всіх нас, посилює Україну, стає надійним фундаментом для створення миру і щастя на нашій рідній землі. Наші цінності – це рішучість, наполегливість, чемність і відвертість. Ці ж цінності близькі клубу «Верес». Тому ми будемо підтримувати спорт, і будемо давати шанс тим українцям, які хочуть бути переможцями. Я бажаю перемог, натхнення на цьому тернистому шляху. Неможливе – це можливості – головне наше гасло. Є забобони, коли гравець хоче перемогти, він не голиться, чи не стрижеться перед матчем, дехто кладе монетку на щастя у гетри. Тож нехай наш логотип буде тією монеткою на щастя, що принесе перемогу.  

Для довідки. ТОВ "Глуско Україна" є дочірньою компанією швейцарської Glusco Energy SA.

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews