Рівненщину відвідав реабілітолог з Америки

07.04.2018 10:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Всесвітньо відомий експерт, один із засновників ветеранської реабілітаційної системи у США Брюс Янг нещодавно побував в Острозі. Експерт має широке лобі у Вашингтоні щодо впроваджень інновацій та брав участь у дослідженнях та інструктажах у 17 країнах cвіту, де відбулися стихійні лиха та конфлікти. Про це повідомляє «Район.Острог».

У середу, 4 квітня, Брюс Янг відвідав Національний Університет «Острозька академія» та поспілкувався з ректором Ігорем Пасічником та студентами – майбутніми психологами. Також він мав спілкування із заступником міського голови Оксаною Ситницькою, очільником Острозької РДА Богданом Туровичем та його заступником Іваном Сопігою.

Загалом на Рівненщині пан Янг провів два дні. Також він побував у госпіталі, що у Клевані, де познайомився з медиками та реабілітологами. Усім фахівцям американський експерт розповів про американські тренінгові програми, які пов’язані з діагностикою та лікуванням посттравматичного стресового розладу, забезпеченням турботи про себе, розробкою стратегій стрес-менеджменту людей, що вижили.

Психолог знайомив фахівців Рівненщини із кращими світовими практиками ветеранської реабілітаційної системи з метою подальшого їх впровадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews