Чарівні рівнянки взяли участь у проекті «Пузата мама-2018»

06.05.2018 10:43   Джерело: charivne.info
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному до Міжнародного Дня матері вже восьмий рік поспіль відбувається справжнє свято материнства та сім’ї. 

Проект дає можливість усім рівнянам переконатися, що вагітність – не хвороба, а особливий період, який можна і потрібно провести активно й корисно. Більше двох місяців тривала підготовка до шоу «Пузата мама-2018».

Так, готуючись до фіналу 5 травня, 29 майбутніх матусь взяли участь у різних конкурсах, тренінгах та майстер-класах: займалися аквааеробікою у комплексах «Підкова» та «Акварай», тренувалися у фітнес-лубі «Манхеттен», замалися йогою з тренером Олександрою Кобловою від YogaPoint, відвідували практичні заняття з психологами, слухали лекції з грудного вигодовування тощо.

Під час фінального шоу вагітні рівнянки продемонстрували, що бути мамою – це красиво, здорово і модно! Зачіски, сукні, професійні фотографи, дефіле і, звичайно, танці – усе це подарувало присутнім незвичайні позитивні емоції.

Троє рівнянок виграли подарунки на емоції для своїх матусь:

ІІІ місце посіла Вікторія Талащук з мамою Ларисою Михайлівною,

ІІ місце дісталося Володимиру Подліняєву з матусею Ларисою Миколаївною,

І місце отримала Оксана Вітчук та мама Наталя Петрівна.

До слова, вже 5 учасниць попередніх років уже стали матусями, вони також завітали на свято. 

Захід відбувся п'ятого травня о 15:30  у "Сталевій Горі"(вул. Відінська 1Б). У цей день відбулася зустріч усіх попередніх учасниць проекту разом зі своїми малюками. Найцікавіше, що на подіум вийшли дітки віком менше одного рочку!

Усіх дітлахів на святі чекав смачний кенді бар від Домашньої кондитерської "Sweet Life"  в оформленні від Агенції дитячих свят "КУКУСЯ" . Крім того, усі гості  свята мали нагоду сфотографуватись у фотозоні від  Креативної студія Party. А наприкінці вечора усіх потышив святковий фейєрверк від інтернет-магазину pirozabava.com.

Більше світлин і подробиць свята обіцяють організатори, зокрема, сайт «ЧаРівне».

За матеріалами http://charivne.info 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info