Найкращі платники податків на Рівненщині отримають відзнаки

16.05.2018 22:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Цьогоріч на Рівненщині буде продовжено Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків». Окрім  традиційних номінацій запроваджено дві додаткові. Таке рішення днями ухвалили учасники обласної рейтингової комісії.

У двох нових номінаціях визначатимуть «Сумлінних платників податків – підприємців, які створюють робочі місця і мають високий рівень сплати податків у розрахунку на одного працюючого» та «Підприємства, які найбільше сплатили до місцевих бюджетів всіх видів податків і зборів в розрахунку на одного працюючого».

- Завдяки додатковим номінаціям плануємо відзначити підприємців, які нині наповнюють чверть бюджету Рівненської області, а також підприємства, що успішно реалізують інвестиційні проекти, створюють робочі місця, і, водночас, перераховують до бюджетів значні суми, - переконаний начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області Дмитро Зайцев.

До складу обласної рейтингової комісії «Сумлінні платники податків-2017» увійшли керівники головних управлінь та департаментів Рівненської облдержадміністрації, ГУ ДФС у Рівненській області, депутати, представники ЗМІ, громадських організацій та бізнес-асоціацій. Очолює комісію Голова ради територіального відділення Асоціації платників податків  України в Рівненській області Маріян Года.

ГУ ДФС у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews