Трасу «Устилуг-Луцьк-Рівне» відремонтують білоруси

09.08.2018 11:13   Джерело: rv.oblast.online
Опубліковано : Наталія Рівненська

Днями оприлюднили результати конкурсу на тендер, який дають на проведення капітального ремонту доріг. Переможцем стало відкрите акціонерне товариство «Дорожньо-будівельний трест № 4 міста Брест». Пише інформаційний портал «Рівне Вечірнє».

У зв’язку цим на трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне» будуть проведені ремонтні роботи. Зокрема, ремонтуватимуть ділянку від Азотівського кільця, що розташоване у селі Карпилівка, до Луцького кільця, яке розміщене у місті Рівне.

Згідно з умовами конкурсу на отримання тендеру, білоруська компанія проведе капітальний ремонт на ділянках до кінця наступного року. Загальна вартість ремонту дороги становить приблизно двісті дев’яносто мільйонів гривень.

Впродовж декількох тижнів білоруське відкрите акціонерне товариство «Дорожньо-будівельний трест № 4 міста Брест» повинно підписати договір щодо реалізації цього проекту.

За матеріалами http://rv.oblast.online 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rv.oblast.online