У селі П’яннє крадії проникли в магазин

17.08.2018 11:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Поліцію повідомили про крадіжку із магазину в селі П’яннє Млинівського району 15 серпня. За кілька годин поліцейські встановили зловмисників, якими виявилися двоє раніше судимих місцевих жителів. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненській області.

Чоловіки ломом пошкодили навісний замок вхідних дверей магазину та проникли у приміщення. Зловмисники викрали алкогольні напої, цигарки, продукти харчування та гроші. Під час огляду господарств 24-х та 40-річного місцевих мешканців поліцейські виявили та вилучили викрадені речі, у тому числі й порожні пляшки з-під спиртного. Обох затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews