У Рівному лікаря покарали за отримання хабара від призовника

17.08.2018 19:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

 Прокуратура Рівненської області підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно лікаря КЗ «Рівненська обласна клінічна лікарня», який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). Про це інформує прес-служба прокуратури Рівненської області.

Прокурор у суді довів, що лікар у липні 2015 року одержав від громадянина грошову винагороду у сумі 400 доларів США за складання та видачу йому довідки про стан здоров’я, необхідного для вирішення питання про непридатність до військової служби в Збройних Силах України.

Відповідно до рішення апеляційного суду Рівненської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні корупційного злочину та засуджено до покарання у виді штрафу в розмірі 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 25500 гривень. Також особу позбавлено права займатись діяльністю, пов’язаною із участю у військово-лікарських комісіях усіх рівнів, терміном на 2 роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews