Житель Рівненщини вирощував марихуану вдома у спеціально обладнаній кімнаті (Фото)

22.08.2018 20:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Оперативники управління протидії наркозлочинності задокументували протиправну діяльність 26-річного жителя Корця, який вирощував «елітну» марихуану в спеціально обладнаній кімнаті власного будинку та збував її.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Учора, 21 серпня, зловмисника викрили на черговому збуті марихуани за 800 гривень. Під час санкціонованого обшуку у помешканні кореччанина поліцейські виявили обладнану кімнату, у якій він вирощував елітні сорти гідропонічним способом. Рослини знаходилися у горщиках з спеціальною речовиною із відповідним освітленням і регулятором температури, що дозволяло швидше отримати якісний урожай.

Поліцейські вилучили гідропонічне обладнання, близько 10 рослин, пристрої для куріння та 50 грамів марихуани, вартість якої на чорному ринку перевищує 10 тисяч гривень.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Раніше судимий за наркозлочини зловмисник у будинку проживав із хворою бабусею, яка і не здогадувалася про незаконні промисли онука.

 «За фактами збуту та незаконного зберігання наркотиків тривають досудові розслідування за частиною 2 статті 307 та частиною 1  статті 309 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник УПН ГУНП в Рівненській області Вадим Нагорний. — Слідчі затримали чоловіка, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За скоєне наркозбувачу загрожує від шести до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews