У Рівному оновили тролейбус (Фото)

12.09.2018 08:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Днями після середнього ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус №172, повідомляє КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР.

Йому змінили зовнішню обшивку кузова оцинкованою жестю, яка була оздоблена алюмінієвим декоративним профілем, ізоляційне покриття підлоги салону, обшивку спинок та сидінь салону, засклили дверні створки та лобові вікна.

null
Фото КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Також замінили внутрішню обшивку стелі та боків салону спеціальним покриттям «техноплит». Підлогу салону встелили водостійкою фанерою та покрили спеціальним ізоляційним покриттям, оздобленим алюмінієвим кутником.

Також на тролейбусі було замінено на нові передні шини та замінено колісні диски, встановлено новий компресор та карданний вал, замінено амортизатори підвіски, замінено на нові склоочисники, встановлено нові фари, елементи зовнішнього освітлення та нові акумуляторні батареї.

null
Фото КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Також замінили задні гальмівні камери енергоакумуляторів, замінили регулятори положення кузова.

Відремонтували і каркас кузова, механічного, електричного та пневматичного обладнання згідно технологічних карт проведення ремонту.

null
Фото КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР

Після цього тролейбус пофарбували.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews