В Острозі вручили перший пакунок малюка (Фото)

26.09.2018 13:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Інна Собко

У середу, 25 вересня, в Острозі вручили перший «бебі-бокс». Для цього заступник міського голови Оксана Ситницька та головний спеціаліст відділу з питань праці та сімейної політики міськвиконкому Олена Гаврилюк завітали в родину острожанки Олени Примак.

null
Фото Інни Собко

Вона цієї осені народила синочка Богданчика, третього в сім’ї.  За новою урядовою ініціативою жінкам, що народили після 1 вересня  передбачено пакунки малюка. В Острозі ще 5 мешканкам  міста пакунки будуть вручати найближчим часом, після їх отримання в управлінні соцзахисту міськвиконкому. На Рівненщину бейбі-бокси надійшли 24 вересня.

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

Нагадаємо, що з 1 вересня 2018 року в Україні  стартувала нова урядова ініціатива – «Бебі-бокси» для новонароджених. Презентував нововведення сам Володимир Гройсман.  Бебі-бокс або ж пакет малюка – це набір речей першої необхідності для новонароджених. У набір входять підгузки, дитячі серветки, пелюшки, присипка, олія, дитячий крем, силіконова соска, пустушка, дитяча пляшечка, фітозбори для ванночок, ковдра, навчальні матеріали для батьків, одяг і термометр. Крім того сам пакет має таку конструкцію, що може також використовуватись як колиска. Загалом, приблизно на 5 тисяч гривень.

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

 

null
Фото Інни Собко

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews