Віталій Тарасюк

Віталій Тарасюк

журналіст, репортер з Млинова

Чому б чоловіку з Млинівщини не присвоїти звання Героя України?

15.10.2018 21:30   Джерело: RvNews
Автор : Віталій Тарасюк

Мешканці одного з населених пунктів Млинівщини мають намір порушити питання про присвоєння своєму односельцю звання Героя України. І не нижче. Річ у тім, що цьогорічної осені він зібрав рекордний урожай цукрових буряків -  більш як 800 центнерів з гектара. У радянську добу нашої історії за значно скромніші досягнення буряківників нагороджували високими державними нагородами.

Людина, яка надала цю інформацію, просила не називати прізвище сільського буряківника і навіть населеного пункту, де він спромігся на такий високий результат: відомо лише, що він має агрономічну освіту, дотримується новітніх агротехнологій і любить працю на землі.

Для перевірки цього повідомлення скористався своїми джерелами інформації. Наголошу: справді один роботящий, авторитетний і агрономічно підкований чоловік із Млинівщини вирощував солодкі корені. І справді врожайність бурякової плантації -  більш як 800 центнерів з гектара. Щоправда, фішка в тому, що він зібрав 22 тонни цукристих із площі… 0,27 гектара.

Ціную його працю і здобутки, однак сумніваюся, що сільськогосподарська звитяга потенційного орденоносця «тягне» на звання Героя України. Надто скромний, якщо не мізерний масштаб рекордного досягнення. Утім, балакати про героя людям не заборониш...


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews