У пожежі на Рівненщині загинув власник однієї з квартир (Фото)

27.10.2018 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Вночі 27 жовтня о 00:03 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у багатоквартирному трьохповерховому цегляному житловому будинку в селі Зоря Рівненського району.

До місця пожежі було направлено два чергових відділення рятувальників з селища міського типу Клевань та міста Рівне, а також оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці встановили, що займання трапилося у квартирі на другому поверсі. Сусідами було винесено із задимленого приміщення власника оселі, громадянина Романа 1983 року народження. Черговою бригадою медиків була надана невідкладна медична допомога, проте реанімувати чоловіка не вдалося.

Рятувальники одночасно із гасінням пожежі у квартирі евакуювали 25 мешканців будинку. Пожежа була локалізована о 00:19, а ліквідована о 00:45. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. До ліквідації залучили три одиниці спецтехніки ДСНС та 12 рятувальників.

Причина пожежі й трагічної загибелі людини встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews