Анастасія Нікуліна презентує рівнянам свою нову книгу «Зграя»

29.10.2018 15:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У вівторок, 30 жовтня, о 14.30 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться презентація книги молодої львівської письменниці Анастасії Нікуліної «Зграя». 

Письменниця є переможницею міжнародної українсько-німецької літературної премії ім. О. Гончара у номінації «Проза», відзнак «Найкраща книга для підлітків» літературної премії підсумків року «Глиняний кіт-2018» та міжнародної літературної премії «Коронація слова».

Авторка пише в стилі гостросюжетної прози, антиутопії, містики та пригод, має в своєму творчому доробку три романи, друкувалася в багатьох колективних збірках.

Книга «Зграя» вийшла у харківському видавництві «Віват» 2018 року в серії «Книжкова полиця підлітка». Вона розповідає про сучасну молодь, яка не розчаровує з першого погляду, для якої надзвичайно важливі спорт та самовдосконалення.

Пятеро 18-річних героїв книги щодня кидають виклик міським висоткам та самим собі. Вони тренуються, незважаючи ні на що, адже паркур – це стиль їхнього життя. Разом хлопці − команда, вони сильні і здатні протистояти небезпеці та долати власні страхи.

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені шанувальники творчості молодої авторки, читачі бібліотеки та всі бажаючі.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-52-60 (Марія Василівна).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews