Усіх небайдужих закликають допомогти рівненському спортсмену Олегу Жоху

15.11.2018 11:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Інна Собко

Друзі Олега повідомляють, що його стан стабільно важкий: він має численні переломи. Хлопця перевезли до нової лікарні. Сім’я потребує фінансової допомоги. Небайдужі люди розпочали збір коштів на лікування чемпіона. У соцмережах опублікували номер картки мами хлопця – Світлани Жох –

5167490028883727.  

null
Фото зі сторінок друзів Олега

Також з’явилась інформація про стан Олега на сайті інформаційного агентства «Уніан». Зокрема  повідомляється, що спортсмен у комі. 

«Переламана ліва рука в двох місцях. Підтвердилася гематома на голові й сильне забиття легенів. Ще в реанімаційному автомобілі отямився, але це, швидше за все, від шоку. Лікарі кажуть, є шанс вижити Олегу», - йдеться у повідомленні.

Олег Жох - чинний чемпіон світу з армспорту на ліву руку у ваговій категорії до 70 кг, майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту України.

Нагадаємо, що у середу, 14 листопада, на автодорозі «Київ-Чоп», на Рівненщині, багаторазові  чемпіони світу та Європи з армреслінгу Олег Жох, Андрій Пушкар, а також батько Олега Сергій потрапили у  смертельну дорожньо-транспортну пригоду. Відомо, що чоловіки прямували в аеропорт, аби полетіти на змагання до Польщі.

null
Олег Жох разом з Андрієм Пушкарем. Фото зі сторінки Олега Жоха у Фейсбуку.

У наслідок аварії 33-літній Андрій Пушкар та батько Олега загинули. Андрій пішов непереможеним. За життя восьмиразового чемпіона світу та Європи, семиразового володаря  Кубку світу та абсолютного чемпіона світу 2018 року з армреслінгу, жителя с. Оженин, Острозького району Олега Жоха нині борються лікарі.

Олег Жох справжній борець, і у цій битві, він обов’язково буде переможцем!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews