Учасників конфлікту на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу Рівного доправили до поліції

21.11.2018 14:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У вівторок, 20 листопада, близько 19:00 під час акції протесту поблизу Рівного між мітингарями та поліцейськими виник конфлікт. У сутичці постаждали двоє поліцейських, а трьох порушників доправили до Рівненського районного відділеня поліції.

За попередньою інформацією, під час регулювання патрульним поліцейським дорожнього руху один із протестувальників порушив вимогу покинути проїздну частину, вдарив поліцейського в обличчя і зірвав радіостанцію. До сутички долучилися і інші учасники протесту.

В результаті поліцейські затримали трьох учасників сутички та доставили їх до Рівненського районного відділення для встановлення їх особистих даних. Після надання пояснен їх відпустили.

Двоє патрульних, а саме командир та заступник командира батальйону, отримали забої. Їх оглянули медики та надали необхідну допомогу.

За фактом насильства щодо працівника правоохороного органу слідчі внесили відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 Кримінального кодексу України. Крім того, у поліції проводять службове розслідування щодо правомірності дії працівників поліції щодо мітингувальників.

Станом на 20:30 рух автодорогою «Київ-Чоп» у Рівненському районі було розблоковано. 
А у Сарненському районі рух автодорогою «Київ-Ковель-Ягодин» учасники акції розблокували о 18:10.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews