В Острозі відбулися спортивні змагання

13.12.2018 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Нещодавно у комунальному закладі «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І - ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради пройшов черговий етап Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області провели для учнів закладу спортивне свято.

Розпочався захід із урочистого шикування, після якого учасники ознайомилися із правилами проходження спортивних естафет. Діти, котрі брали участь у спортивних активностях, дуже добре підготовлені фізично, але мають вади слуху, тому весь час з ними працював сурдоперекладач. Проте це ніяк не відобразилося на спортивному азарті і бажанні перемагати у школярів. Вихованці школи сформувавшись  у команди демонстрували свою вправність у володінні різноманітним спортивним інвентарем. Боротьба була напруженою і впертою. Учасники змагань показали, що на спортивному майданчику у них немає жодних комплексів, і вони здатні до азартного та безкомпромісного суперництва.

Досхочу набігавшись, дітей чекало нагородження, в ході якого організатори відзначили беззаперечного переможця змагань. Ним стала команда «Рівняни». Всі команди отримали нагороди від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Діти, котрі перемогли у конкурсі малюнка на спортивну тематику, який напередодні проходив у школі, нагороджені призами від Відділенням НОК України в Рівненській області.

Після завершення заходу юнаки та дівчата долучилися до Всеукраїнської інформаційно-пропагандистської кампанії «Червона картка». Зробивши колективне фото, вони висловили своє негативне ставлення до шкідливих звичок.

Інформаційна служба КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews