Чому співав начмед Млинівської центральної лікарні?

20.12.2018 11:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

 Святий Миколай завітав до діток, які перебували на лікуванні у дитячому відділенні Млинівської центральної районної лікарні. Як і належить, він прибув із численними подарунками, в тому числі – солодощами. Дітки активно спілкувалися зі щедрим гостем, декламували вірші і співали пісеньки, а в нагороду одержували призи і подарунки.

Причому, до благодійного заходу долучилися і дорослі – виручили малят, які ще не вміють добре розмовляти або ж не готові до спілкування на загал. А начмед лікувального закладу Володимир Боднар із дитячим натхненням і дорослим завзяттям заспівав невмирущу «У лісі-лісі темному»… Із таким голосом і виконанням Володимир Остапович і на всеукраїнській сцені не пропав би!

null
Фото автора

Після дитячого відділення  Миколай, роль якого професійно і з творчим піднесенням виконав  Дмитро Вашук, взяв курс у пологове відділення ЦРЛ: там привітав двох малюків, які напередодні свята з’явилися на світ.

null
 Фото автора

Зрозуміло, що немовлята не пам’ятатимуть цих миттєвостей, але матусі з часом їх просвітять. Зокрема, і про затишок у лікувальному закладі,  про сердечних лікарів і медсестер, про уважне керівництво установи, яке за численними клопотами не забуло про зцілюючий ефект від Святого Миколая, який діє не згірш як медпрепарати. А ще медики побажали малечі, аби Новоріччя, Різдво Христове та інші свята зустріли здоровим і щасливими в родинному колі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews