Юні острожанки здобули призові місця у щорічних внутрішніх змаганнях із гімнастики (Фото)

28.12.2018 19:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Інна Собко

Спортивна гімнастика — це динамічний, сповнений грації вид спорту, який захоплює своєю красою. Близько року тому у спортивній залі НВК «Острозька ЗОШ І – ІІІ ст. - гімназія» спортивний клуб «Золота осінь» провів перші тренування для маленьких красунь.

Довгі місяці тренувань,складних фізичних навантажень, що вимагали від юних спортсменок повної самовіддачі, дали свої плоди. Ми вже неодноразово писали, що діти привозили до Острога перемоги із Луцька та Рівного. Нещодавно наші гімнастки брали участь у підсумковій Відкритій першості з художньої гімнастики СК «Золота осінь». Внутрішні змагання, присвячені Новому року, відбулися серед вихованок відділень спортивного клубу, які діють уже декілька років у Рівному, Дубно, Костополі, Нетішені та Острозі.

null
Фото з надане батьками гімнасток

Острожанки вперше в житті брали участь в групових вправах. Команда гімнасток 2013 – 2011 р. н. у складі Софії Шевчук, Анастасії Ситар, Христини Остапчук, Іванни Задільської та Вероніки Кінах вибороли І місце. Команда дівчаток 2012 р. н. у складі Злати Овсійчук, Олени Бізюк, Дарини Васильчук, Єви Балашової та Влади Андросюк вибороли срібло. Також Богдана Шеремета в категорії  2010 р. н. та старші, вид на вибір (вправа з скакалкою) здобула переможне І місце. У категорії початкової підготовки Марія Химович та Емма Ніколаєва теж отримали золото.

Усіх учасників нагородили грамотами, медалями та гарними пам'ятними подарунками. Також діток привітали новорічні казкові герої. Організатори не  оминули увагою і батьків та влаштували для них чудові конкурси та розваги. На завершення свята дівчаток чекала розважальна програма з улюбленими героями мультфільмів.

Батьки дуже тішаться успіхами діток і дякують тренерам  за чудову роботу та підтримку.

- Ось такий чудовий подарунок зробили наші дітки! Ми ними дуже пишаємося. Гімнастика – це велика та дуже важка праця, але дівчатка її просто обожнюють, дуже хвилюються, коли з якихось причин доводиться пропускати тренування. Більше того, вони займаються не тільки в залі з тренером, а й удома. А найбільше тішить те, що гімнастика об'єднала дівчаток, вони стали справжніми друзями, хвилюються за виступи одна одної, сумують та радіють разом, – прокоментувала для «Замкової гори» Альона Шевчук, мама юної спортсменки Софії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews