У Рівному стартувала VII традиційна благодійна акція «Добро на Різдво» (Відео)

29.12.2018 17:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненський Палац дітей та молоді вже традиційно на новорічно-різдвяні свята організовує акцію «Добро на Різдво».

Цього року акція стартувала 19 грудня й триватиме до 1 січня.

П’ятеро учасників благодійної акції «Добро на Різдво» мріють про диво, яке може подарувати їм кожен з нас. Рівненський міський Палац дітей та молоді сьомий рік поспіль допомагає дітям незахищених категорій знайти свого Миколая та повірити в Новорічну казку.

Головна мета акції «Добро на Різдво» – здійснення мрій дітей з особливими потребами, соціально незахищених та соціально вразливих категорій, тяжкохворих дітей, що потребують довготривалого лікування. Ви можете зробити омріяні подарунки дітям, або ж перерахувати кошти на їх придбання.

Кошти перераховуються на рахунок ГО «Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей та підлітків ПДМ», розрахунковий рахунок за призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

ЄДРПОУ 22566386 р/р: 26005022684001 АТ «АЛЬФА-БАНК» МФО: 300346 Більше про те, як допомогти здійснити мрії дітей, дізнайтеся за телефоном: 098 23 33 549 Назар Степанов.

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews