Лісівники Млинівщини на свято згадали та вшанували полеглих Героїв

А їхнім родинам вручили подарунки

08.01.2019 23:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Під час святкування Нового року і Різдва Христового адміністрація і профспілковий комітет ДП «Млинівський лісгосп» особливо зважили на духовну велич і родинні цінності тих свят. Пам’ятаючи про героїв, які загинули на Донбасі, забезпечуючи територіальну цінність і державний суверенітет України,  спокій і мирне небо та можливість для нас усіх у спокої відзначати празники,  лісівники  ухвалили рішення вшанувати сім’ї земляків, які втратили на війні синів, чоловіків, батьків, а також інших учасників АТО, продуктовими наборами.

null
Фото надане автором

Скромні презенти – незрівнянний мізер, яким не знеболити душевні рани, не витіснити із серця важкої печалі, але таким чином  лісівники  додати бодай дещицю тепла і святкового затишку родинам Героїв.

Нехай  їхні подарунки стануть скромним внеском в увічнення пам’яті Лицарів України XXI сторіччя Максима Ляшука з Острожця, Петра Полицяка з Борбина, Юрія  Іткалюка з Вовнич,   Романа Галаса і Олексія Кірися з Млинова, Романа Зубчука з Демидівки, Василя Маринкевича з Лопавш, а також підтримкою славним українським лицарям Василю Сірку з Лішні, Юрію Лічевському з Рогізно, які у важкий для країни час стали на її захист і хто ціною власного життя, хто – ціною власного здоров’я зупинили ворога.

Нехай таке доброчинство заодно спонукає кожного з нас на добрі діла для тих, кого осиротила війна…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews